Over ons

Installatiebedrijf Bierings B.V. staat al sinds 1932 voor u klaar. Ons betrouwbare installatiebedrijf is in de familie overgedragen van generatie op generatie. Zo staan wij al jarenlang garant voor echt vakmanschap. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een volledige totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van het werkveld: van sanitair tot leidingwerk en hemelwaterafvoer. Van dak- en zinkwerk tot gasinstallaties en diverse duurzame oplossingen. Waar u ook hulp bij nodig heeft, Bierings B.V. staat door heel Nederland gelijk aan kwaliteit, voor zowel bedrijven als particulieren.

Daarom kiest u voor Bierings B.V.

17991599_801057030045848_5012606362900705707_o

Bij ons weet u zeker dat u op de eerste plaats staat! Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. Dankzij onze korte lijntjes wordt u snel geholpen en weet u direct waar u aan toe bent. Bierings B.V. bestaat uit een sterk, kleinschalig team, met stuk voor stuk vakbekwame installateurs. Bovendien leren onze installateurs dagelijks bij, zodat ze u nog beter van dienst kunnen zijn.

De innovatieve oplossingen die wij aanbieden plaatsen we eerst op onze eigen bedrijfslocatie. Daar profiteert u weer van: zo kennen onze installateurs de systemen en installaties door en door. Zo zorgen zij er weer voor dat de installatie bij u thuis perfect verloopt! U geniet van begin af aan van optimaal woon- en werkcomfort.

Diensten

Bierings B.V. biedt u als totaalinstallateur een heel scala aan mogelijkheden. Zo kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van sanitair, van volledige toiletgroepen en wastafels tot het tegelwerk. Sanitair is van begin af aan al onze expertise. Wij verzorgen zowel kleinschalige projecten voor particulieren als grote installaties in wooncomplexen en utiliteitsbouw. Ook in de zorginstellingen zijn wij te vinden. Handig: ook voor leidingwerk is Bierings B.V. uw aangewezen partner.

Gaan we de hoogte in, dan ziet u dat wij ook daar ons mannetje staan. U kunt namelijk bij ons terecht voor divers dak- en zinkwerk. Veroorzaakt regenwater overlast? Wij helpen u graag met de hemelwaterafvoer. Naast traditionele systemen hebben wij veel ervaring met het moderne Geberit Pluvia systeem. Met dit systeem is wateroverlast een zaak van het verleden!

Daarnaast verzorgen wij gasinstallaties voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Een nieuwe cv-ketel plaatsen, vloerverwarming installeren of andere warmte oplossingen? Bierings B.V. staat voor u klaar! En kiest u liever voor duurzamere installaties? Wij zijn toekomstgericht en kunnen u voorzien van moderne energieoplossingen. Kies voor verwarming met zonnepanelen of een warmtepomp, of verwarm uw water met een zonneboiler!

Bierings B.V. staat voor u klaar

Heeft u onze hulp nodig, of bent u op zoek naar meer informatie? Wij staan klaar om u snel van dienst te kunnen zijn! Neem gerust contact met ons op en informeer vandaag nog naar onze mogelijkheden.

Inloggen personeel werkkleding

De onderstaande link is voor ons personeel om werkkleding te bestellen.

Kleding bestellen eigen personeel

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie