Zonneboilers

Gebruik maken van een onuitputbare energiebron, uw CO2-uitstoot flink verminderen en ook nog eens geld besparen? Het kan met een zonneboiler!

Een zonneboiler maakt gebruik van collectoren die op uw dak geplaatst worden. Door de collectoren stroomt een vloeistof, die verwarmd wordt door zonnewarmte. Deze vloeistof verwarmt water in een voorraadvat. Dit voorraadvat levert u verwarmd leidingwater dat, indien nodig, op de gewenste temperatuur wordt gebracht door een naverwarmer. In de zomer levert de zonneboiler bijna al uw warme water. In de winterperiode zal uw cv-ketel bijspringen, zodat u altijd kunt genieten van voldoende warm water.

Wilt u ook beginnen met besparen dankzij dit milieuvriendelijke alternatief op aardgas? Voor de optimale zonneboiler en een passend advies bent u op de juiste plek bij Installatiebedrijf Bierings B.V.!

De voordelen van zonneboilers

Ook benieuwd naar de voordelen van een zonneboiler? We zetten de belangrijkste pluspunten voor u op een rijtje:

  • Verkrijg energie vanuit een duurzame energiebron
  • Ontlast het milieu
  • Bespaar fors op uw energierekening
  • Eenvoudige aansluiting op uw cv-ketel
  • Meerwaarde voor uw woning dankzij het verbeterde energielabel

Een slimme investering

Investeren in een zonneboiler is met ons wisselvallige klimaat zeker de moeite waard. De terugverdientijd ligt rond de 10 jaar. Nadat u dit heeft terugverdiend is er sprake van pure winst! Daarnaast komt u met de zonneboiler mogelijk ook in aanmerking voor subsidie. Als dit het geval is handelen wij uw subsidieaanvraag kosteloos voor u af!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw woning, of bent u benieuwd naar de mate van besparing die een zonneboiler u zal opleveren? Bierings B.V. biedt u graag volledig inzicht met een advies op maat.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie