WTW ventilatie

Een gezond en fris binnenklimaat zonder in te leveren op warmte en comfort? Het kan met WTW ventilatie! Installatiebedrijf Bierings B.V. verzorgt de installatie van WTW Units en is uw vertrouwde installateur voor de regio Diessen en Hilvarenbeek. Wij regelen de installatie van A tot Z, voor zowel kleine als grote projecten. Maak vandaag nog de keuze voor schonere lucht en een fijner woon- en werkklimaat. Wist u al dat u zelfs bespaart op uw energiekosten dankzij een WTW ventilatie?

Wat is WTW ventilatie?

wtw ventilatie

WTW ventilatie staat voor Warmteterugwinning ventilatie. WTW ventilatie doet eigenlijk precies wat de naam doet vermoeden. De ruimte wordt geventileerd zodat er frisse lucht binnenkomt. Tegelijkertijd wordt de warmte hergebruikt om de ruimte op temperatuur te houden. Het systeem voert vervuilde lucht af en haalt schone lucht terug naar binnen.

Daarbij filtert de WTW unit de schone lucht en warmt deze op met behulp van de afgevoerde lucht. Bacteriën, fijnstofdeeltjes en andere verontreinigers zijn uit de lucht gefilterd en afgevoerd. Het resultaat: een ruimte met een schoon klimaat, zonder koude luchtstromen of afkoeling.

De voordelen van WTW ventilatie

WTW ventilatie heeft vele voordelen. Niet alleen voor uw gezondheid en welzijn, maar zelfs voor uw portemonnee! Benieuwd wat de installatie van een WTW ventilatiesysteem van Bierings B.V. u oplevert? We zetten de voordelen voor u op rij:

  • Verhoogd woon- en werkcomfort dankzij schone en gezonde lucht
  • Minder last van hoofdpijn en vermoeidheid
  • Verbetering van de productiviteit
  • Geen last meer van koude luchtstromen
  • Vermindering en verhelping van ademhalingsproblemen en astma-gerelateerde klachten
  • Bespaar energie: warmteterugwinning brengt de aangevoerde lucht direct op temperatuur
  • Lagere stookkosten: schone droge lucht verwarmt sneller dan vochtige lucht

Wilt u meer weten over WTW ventilatie en de mogelijkheden voor uw woning of pand? Neem dan contact op met Installatiebedrijf Bierings B.V.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie