Dak- en zinkwerk

Installatiebedrijf Bierings B.V. verzorgt door heel Nederland al uw dak- en zinkwerk. Wij staan klaar voor particulieren en de zakelijke markt. Alles is mogelijk; van het installeren van kwalitatieve dakranden tot volledige dakbedekkingen. Daarbij heeft u volop keuze uit diverse materialen. Kiest u voor bitumen, kunststof of gaat uw voorkeur uit naar duurzame materialen zoals zink en koper? De dakdekkers van Bierings B.V. zorgen voor een uitstekend eindresultaat, welke optie u ook kiest. Wij kunnen dak- en zinkwerk verzorgen met oppervlakken tot wel 3000 m2 en indien gewenst zelfs groter.

zinkwerk
Dak en zinkwerk

Naast de volledige dakbedekkingen voor de utiliteitsbouw en wooncomplexen kunnen wij ook voorzien in het dakonderhoud. Heeft uw dak klein of grootschalig onderhoud nodig? Of heeft u last van een vervelende lekkage? Installatiebedrijf Bierings B.V. zorgt ervoor dat uw dak zo weer helemaal in orde is. Ook dakbeveiliging zit in ons assortiment.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons dak- en zinkwerk? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie