Warmtepomp

Maak gebruik van een onuitputtelijke duurzame energiebron en bespaar flink op uw maandlasten. Hoe? Met een warmtepomp! Een warmtepomp installatie van Bierings B.V. is een investering die zichzelf terugverdient. Geniet het hele jaar door van een comfortabel woonklimaat terwijl u blijvend bespaart op uw energierekening.

Bij Bierings B.V. staan we graag volledig achter alle voorzieningen die wij aanbieden. Daarom zijn wij u al voorgegaan: wij hebben zelf een warmtepomp geïnstalleerd op onze bedrijfslocatie. Onze installateurs zijn daardoor volledig op de hoogte van de werking en voordelen. En dat is handig. Zo hebben wij letterlijk alle kennis en ervaring in huis om een warmtepompinstallatie ook bij u tot een succes te maken! Benieuwd hoe een warmtepomp in de praktijk werkt? Kom dan gerust eens bij ons op de zaak kijken om de warmtepomp in werking te zien!

Hoe werkt een warmtepomp?

Een warmtepomp maakt gebruikt van duurzame energiebronnen zoals de lucht en de bodem. De pomp gebruikt de aardwarmte rondom de woning om uw huis te verwarmen of zelfs te koelen in de zomer.  Dit doet het systeem door middel van condenseren, expanderen, verdampen en comprimeren. De energie die vrijkomt zet de warmtepomp in om uw woning lekker op temperatuur te krijgen.

Het rendement van een warmtepomp ligt hoog omdat er weinig elektrische energie voor nodig is. Een goed functionerende cv-ketel behaalt 100% rendement, een warmtepomp kan wel tussen de 300 en 500% rendement behalen. Het installeren van een  warmtepomp zorgt daarom voor een efficiënte en duurzame methode om energie op te wekken.

De voordelen

Wij zetten de belangrijkste voordelen van een warmtepomp voor u op rij:

  • Slechts één systeem nodig voor verwarming, koeling en warm tapwater
  • Geen gasaansluiting nodig
  • Een positief effect op het energielabel van uw woning
  • Een hoog rendement tussen 300 en 500%
  • Minder elektriciteit nodig
  • Aanzienlijk lagere CO2 uitstoot

Bent u al enthousiast? Of wilt u nog meer weten over de mogelijkheden van een warmtepomp? In Diessen en omstreken staat Bierings B.V. voor u klaar! U kunt bij ons terecht voor een passend advies of een vrijblijvende offerte. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie