Ventilatie

Goede ventilatie en luchtverversing in huis is belangrijk voor uw wooncomfort. Natuurlijke ventilatie is niet altijd voldoende. Hoe zorgt u dan voor genoeg schone lucht in huis? Met een goed geïnstalleerd ventilatiesysteem bepaalt u de mate van aanvoer van frisse lucht, regelt u de temperatuur én bespaart u energiekosten. Of het nu gaat om een werk- of woonomgeving, Bierings B.V is dé specialist in de omgeving Diessen als het gaat om de installatie van uw ventilatie!

Bierings B.V verzorgt de installatie van beluchting en ventilatie van gebouwen, maar ook afzuiging via mechanische ventilatie.

Zorg voor schone, frisse lucht in huis door te kiezen voor mechanische ventilatie. Met een mechanisch afzuigsysteem wordt voortdurend lucht in huis afgezogen en schone lucht aangevoerd via ventilatieroosters. Een degelijk systeem voor mechanische ventilatie behaalt betere resultaten dan natuurlijke ventilatie. En dat is natuurlijk prettig voor de gezondheid van u en uw gezin!

Hoe dat werkt? Mechanische ventilatie gebruikt een afzuigsysteem om lucht vanuit het hele huis naar buiten af te voeren. Daarvoor gebruikt het systeem een speciale ventilatiemotor, die lucht via luchtkanalen en ventilatieroosters wegzuigt uit uw keuken, badkamer en toilet. In die ruimtes worden afzuigventielen in het plafond of in de muur geplaatst. U bedient de mechanische ventilatie met een regelknop, die met twee of drie standen regelt hoeveel lucht het mechanische ventilatiesysteem afvoert. Tijdens het koken en douchen gebruikt u een hogere stand, zodat ook dan voldoende schone lucht wordt aangevoerd.

WTW ventilatie

Kiezen voor goede ventilatie zonder in te leveren op warmte en comfort? Kijk dan eens naar onze WTW ventilatie mogelijkheden.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, of wilt u graag vrijblijvend een offerte aanvragen? Bierings B.V. staat voor u klaar! Neem nu contact met ons op.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie