Duurzame energie

Duurzame energie is vandaag de dag een belangrijk thema. Steeds meer mensen kiezen ervoor om thuis energie op te wekken via duurzame methodes. Duurzame energie wordt opgewekt via onuitputtelijke bronnen uit de omgeving. Denk hierbij aan zonne-energie, windenergie of energie uit aardwarmte.

Wilt u ook kiezen voor duurzame energie oplossingen? Wij helpen u graag verder! Installatiebedrijf Bierings B.V. biedt u als installateur een optimale service voor de installatie van zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen in de omgeving van Diessen. De zonnepanelen en warmtepompen die we aanbieden worden in ons bedrijf zelf ook gebruikt. Zo weet u zeker dat u topkwaliteit in huis haalt!

De mogelijkheden

Duurzame energie

Er zijn diverse mogelijkheden om duurzame energie op te wekken. Welke mogelijkheid het beste bij u past hangt af van uw woonsituatie en natuurlijk ook van uw persoonlijke wensen en behoeften. Wie zonne-energie wil benutten kan ervoor kiezen om zonnepanelen in te zetten. Daarmee wekt u uw eigen duurzame stroom op en bespaart u fors op uw energierekening. Uw water kunt u verwarmen met een zonneboiler. Dat scheelt weer op de verwarmingskosten van het water!

Ook energie uit aardwarmte vormt een belangrijke duurzame bron, waarmee u flink kunt besparen. Met een warmtepomp bespaart u op termijn aanzienlijk in de energiekosten. Geniet in de winter van warmte en comfort, en in de zomer koelt het systeem uw woning juist weer heerlijk af.

Duurzame energie & Installatiebedrijf Bierings B.V.

De getrainde specialisten van Installatiebedrijf Bierings B.V. brengen uw huis op het duurzame pad. Benut de energie van de zon met zonnepanelen of zonneboilers, of maak gebruik van aardwarmte dankzij een milieuvriendelijke warmtepomp. Liever eerst nog een kleine stap maken? Uw CV inregelen kan al schelen in de stookkosten en CO2-uitstoot.

Benieuwd welke mogelijkheden het beste bij uw woonsituatie passen? Neem dan contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak bij u thuis.

Cookies

Op deze site gebruiken wij cookies, bekijk de privacyverklaring voor meer informatie